10/23/2007

Back to Black





Demult vroiam sa pun pe blog ceva despre Amy Whinehouse, am aflat depre ea, abia anul acesta si mi-e foarte draga.

Ieri, mergand pe jos prin oras (pentru ca mi-a cam fost frica sa nu ma darame vantul de pe bicicleta, cu toate ca nu sunt eu asa o silfida) am vazut ca Bucurestiul iar s-a imbracat in negru. Iar eu cu paltonasul meu rosu ma simteam ca un semafor in plina intersectie. Si te mai intrebi de ce se deprima oamenii in Bucuresti… pai asta e un exemplu bun : zici ca toti sunt in doliu. Nu vezi si tu un verde, un mov, putin bleu, ca sa numai zic de alb, asta chiar e rar toamna –iarna.
Urbanii (adica cei pe care ii vedeti prin cluburi cu frizuri usor pankiste, cravata si blugi super stramti de care atarna un lant pana la buzunarul de pe fund si nu numai ei) mai poarta asa un kaki army. Dar in rest…. Pauza !
De fapt sunt convinsa ca toata lumea stie raspunsul – hainele inchise se murdaresc mai greu !!!! Ma intreb cand o sa scapam noi de conceptia asta !!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

si eu am crezut o vreme ca oamenii se imbraca in negru pentru ca in felul asta si-ar spala hainele mult mai rar. acum, ca barbat insurat si viitor tatic, luisiana, iti spun sincer, cred ca oamenii se imbraca in negru pentru ca au caractere urite. da, se gindesc ca arata mai slabi, ca sunt mai sobri sau seriosi, cum vrei sa le spui, sau mai stiu eu ce alte ginduri perverse le trec prin minte. eu tind spre roz, in sfirsit, si ma bucur sa aud ca si tu ai un paltonas rosu. uitam, paltonul rosu inseamna ca esti o femeie pasionala? mihai

MLC spunea...

ganduri perverse? dar asta nu e rau deloc, toti avem ganduri perverse:) apoi despre caractere urate nu stiu...poate e prea mult... cred ca e doar lipsa de inspiratie si plictiseala:)