10/17/2007

Bonobo



Sambata am fost la concert Bonobo! Foaaaaarte frumos :)


Dar pana sa ajung in starea de foarte frumos am crezut ca o iau razna de cateva ori. La inceput am avut senzatia ca am ajuns la o campeneasca de camin cultural, locatia concertului fiind Becker Brau, cu carnati, bere si probabil si alte feluri de mancare care imputeau toata sala. Chiar nu vreau sa fac pe Gica Contra dar concertul asta nu avea ce sa caute acolo!!!! Ma rog, la un moment dat am reusit sa trec peste asta si sa ma bucur de muzica. Si ce muzica....a durat putin, cred ca asta spune toata lumea, dar a fost intens. Iar dupa ce s-a terminat si a plecat multimea, oamenii care au ramas s-au mai relaxat iar Simon Green a inceput sa puna muzica asa ca pentru sufletelul lui :) cam intr-o jumatate de ora petrecerea s-a incins iar si a durat pana pe la 4.30 cand am plecat eu de acolo.

Apropos de multime, cred ca niciodata n-am vazut atatea tricouri verzi la un loc si atatia "conversi"!!! parca zici ca a fost costum party:)

Sa revenim la Bonobo, nu va mai spun de concert ... pentru ca deja se stie ca a fost tare, ce e foarte ciudat e ca putini oameni stiu de Bonobo, mai mult de Ninja Tune....toata lumea are compilatia NiNJA tUNE. Mi se pare pacat ca in cazul asta e mai tare promovata casa de discuri decat Simon Green. Poate in Anglia lucrurile stau altfel... dar aici....mai e pana o sa primim informatii corecte. ma uitam mai devreme pe internet sa vad ce a scris lumea despre Bonobo, si cineva spunea: ce afis pueril... ce cauta maimuta aia pe afis? care e legatura?...lol...pai sa explicam oamenilor care nu stiu.... bonobo este o specie de cimpanzeu!!! nu iau apararea celor care au facut afisul, nici nu-i cunosc...doar vroiam sa explica imaginea cu maimuta....lol

hai sa vedem cum o sa fie la Chemical Brothers!!!!

2 comentarii:

Etos Kosmou spunea...

Bai ce rau imi pare ca i-am pierdut!!!! :( Deja sunt fan Bonobo de-asta vara. Dar in Becker Brau? Pai inseamna ca au cantat si muzica de fanfara? :)

MLC spunea...

ei da, nici chiar asa:))