10/08/2007

calatoria la Tulcea!!!

cineva spunea: ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se intample!!! Asa a fost si in cazul meu, vineri mi s-a facut dor de Adnan, nepotul meu de 1 an si 3 luni, si ca un facut, un prieten ma suna sa-mi spuna ca pleaca la pescuit in delta si ca pot sa merg cu el daca vreau....:)... si normal ca am ajuns la Tulcea...
ce mai calatorie!!!! tot timpul ma intreb de ce la drum lung incep sa deschid sertarase peste seratarase, acolo sus la cutia cu maimute, si sa ma afund in ele pana uit unde sunt? si uite asa devin imediat melancolica......lol.. mi-a venit in cap.. alcoolica!!! ca mai rima!!! Apropos de asta, Tibo, imi spunea mai devreme : corpul face numai ce-i dicteaza creierul... eu nu sunt 100% de acord... dar nu vreau sa intru in asta acum. sau poate o sa intru asa un pic :) da chiar, de ce trebuie sa fim stimulati de surogate? hm... in fapt e numai corpul care vrea asta, nu?ce tare.. te imbeti manga intr-un club, te duci la baie si te uiti in oglinda si iti spui: hm trebuie sa-mi revin!!!! dar din ce sa-mi revin oare???? ca doar sunt ok, adica ma vad nu? stiu ce se intampla, doar corpul capata o putere deosebita de cum era inainte si devine super independent de mine, de ceea ce vad eu si ce controlez. pai da.. si atunci e surogat??? nu ... iti ajuti pur si simplu corpul din cand in cand sa fie independent ..lol..:) ce tare... azi am chef sa ii fac o placere corpului meu, sa-i dau putina libertate: sa vedem cum putem sa-l ajutam....hm... cafea, tigari, alcool, ceva BUN....si defapt nici nu mai alegi... ca oricum isi ia el singur.. tu doar privesti urmarile.... :) si ce fain e sa vezi cand ajunge corpul tau asa pe culmile placerii..heheheh.... aproape ca ai vrea sa UITI si sa fii una cu el... incerc sa imi amintesc daca am reusit asta 100% macar o data!!!

Mai bine sa vorbim despre blugi!!! Cum zicea tot Tibo, oare cu ce se imbraca lumea inainte de blugi? hai sa iesim pe strada si sa vedem cati oameni sunt in blugi!!! pun pariu ca si tu acum , ai blugi pe tine..:)) Blugul a devenit o uniforma a speciei noastre..lol.. iti dai seama cand ne analizeaza martienii: deci, oamenii-doua maini, doua picioare, si blugi!!!! pana si nepotul meu de 1 an si 3 luni are blugi! pana si bunica mea de 75 de ani are o sacosa cu care cumpara cartofi, tot din blugi.:) Barbatii aperciaza posteriorul femeilor dupa croiala si culoarea blugilor!!! Femeile apreciaza "marimea".. tot dupa croiala blugilor!!!:) Tot dupa croiala blugului poti sa iti dai seama din ce mediu vine omul respectiv, ce muzica asculta, chiar si ce job are, cat de trendy este, etc.. ce mai, daca iti pui blugi esti ca o carte deschisa!!!:) si totusi, si eu azi am blugi pe mine!!!! Sunt Diesel, un pic decolorati, un pic rupti....mai ales jos la calcaie pt ca imi sunt prea lungi si calc pe ei, dar ma simt cel mai bine in ei.. am blugii mei si ma mandresc cu ei!!!:).... dar pornisem sa povestec despre Tulcea, hm.. mai incolo!:)poate maine!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

draga l, mi-a placut mult postul tau cu sertarasele, incursiunea alcoolica si autorevelatoare la tulcea. eu sunt mihai, fostul coleg de liceu, tembel si imberb, iti amintesti de mine sunt convins. mai nou, un cititor fidel al blogului tau. iti recomand din toata inima blogul lui neagrigore (SCRIS LEGAT) si al lui orbitoru. te monitorizez atent, pe blog.